Repensar el desenvolupament econòmic local

Després de molts mesos d’inactivitat en aquest bloc, he decidit reprendre’l i renovar-lo per a intentar recollir en ell conceptes, debats i experiències que han anat sorgint en els darrers anys -i sens dubte seguiran apareixent en els propers- que obren la porta a l’adopció de nous enfocaments en les estratègies i polítiques de desenvolupament econòmic local.

Intentaré, a més, posar especial atenció sobre les ciutats i territoris en els que les passades eleccions van suposar l’accés als governs locals de candidatures ciutadanes i alternatives, de les que s’espera que tinguin més audàcia per a innovar substancialment en aquest àmbit.

El bloc reneix amb voluntat de mantenir-hi una activitat regular i que, almenys, em serveixi per a ordenar idees i recopilar material per a cursos, conferències i articles diversos. Si a més aconsegueix captar atenció i pot ser útil per a persones interessades en el desenvolupament econòmic local, molt millor.

La versió en castellà de molts dels continguts d’aquest bloc es podrà trobar a la meva pàgina del blog de Garapen, l’associació basca d’agències de desenvolupament econòmic local: http://blog.garapen.net/author/oestela/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s